Samarbejdspartnere 

Indbetalingsbonus.dk blev lavet for at levere et samlet overblik over, hvad man egentligt har af muligheder for at hente fordele hos de forskellige casinosider. Vi har samlet, hvad du egentligt kan hente af forskellige indbetalingsbonusser. Vi har strenge krav til alle vores samarbejdspartnere, for at være sikre på, at du som bruger på indbetalingsbonus.dk, kan stole på de brands vi leverer. Vi ønsker, at vores forbrugere får det, som de egentligt har mulighed for. Derfor har vi sorteret i gode kampagne tilbud både med og uden indbetaling. Dette har vi gjort, så man selv kan udforske universet. Med andre ord så du selv kan træffe valget.

Vores 4 kerneværdier som vores samarbejdspartnere skal leve op til

Troværdighed

udbetalingstid

kampagner

bonusser

Vores samarbejdspartnere

Vi vælger vores samarbejdspartnere nøje, og vælger kun udfra de bonusser og den sikkerhed, som de kan levere til vores kunder. Vi vil hellere, afslå en samarbejdspartner end at løbe en risiko om, at en samarbejdspartner ikke gør som vores brugere ønsker. Vi kalder det en 95/5 regel, er der bare 5% chance for, at en samarbejdspartner fejler – siger vi hellere nej tak. Siden er til dig og ingen andre, kan vi ikke levere det vi lover, er det spild af tid.
Og det sidste vi, vores samarbejdspartnere og du ønsker er, at spille tid.
Du kan herunder se en specificeret liste over vores samarbejdspartnere. Du kan trykke på deres logo, og så vil du blive navigeret direkte til vores ærlige anmeldelse af dem.

Ønsker du at blive samarbejdspartner?

Vi stiller meget store krav, men ønsker du at forsøge dig som samarbejdspartner, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi tager alle dialoger med et smil, om det går vores vej eller ej. Du kan derfor altid fange os på vores mail, som du finder lige her. Kan du tilbyde en stabil løsning, er vi selvfølgelig også altid klar, til en god dialog.