Spil ansvarligt

Alle links der forekommer på hjemmesiden som er markeret med en * er sponsoreret links. Ved at trykke og oprette dig, kan det give indbetalingsbonus.dk en indtjening. Du skal være minimum 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt, læs mere på ROFUS.nu. Stopspillet.dk. Ludomani.dk.

 

Indbetalingsbonus.dk vision er at tilbyde en fleksibel og ærlig markedsføring af de forskellige online casinoer i Danmark. Det er essentielt for os, at vi formidler spillere der formår at spille ansvarligt, da vi ingen interessere har i at formidle vores ydelse til folk med uansvarlig spilleadfærd, hvidvask eller noget der bryder international eller dansk lovgivning. Har du problemer, eller kender du en med problemer kan du altid ringe til ludomanilinjen, eller tilmelde dig ROFUS og udeluk dig selv i alt fra 24 timer og op til permanent. Online hasardspil er ofte forbundet med glimrende underholdning og lignende, men kan også være yderst farligt for nogle. Vi er bekendt med vores ansvar, om at ingen skal skades, men at de løsninger vi tilbyder, er og forbliver underholdning.

 

1.1 Aldersgrænse

Man skal være minimum 18 år for lovligt at deltage i hasardspil online såvel som fysisk. 

1.2 Spillemyndighedens hjælpelinje i Danmark

Er du bekymret over, om hvorvidt du muligvis er afhængig af spil, kan du altid ringe til Stopspillet.dk. Stopspillet.dk er den danske spillemyndigheds hjælpelinje, her kan du få hjælp og svar på de spørgsmål og bekymringer du har vedrørende dit spil. Hos stopspillet taler man med en professionel rådgiver, og har også mulighed for at få hjælp uden beregning. Du kan altid fange dem på deres telefonnummer +4570222825 eller besøge deres hjemmeside på stopspillet.dk

1.3 Behandlingscentre for ludomani i Danmark

Der er i dag 13 behandlingssteder for spilafhængighed. Er du bekymret for, at du lider af ludomani så hellere kontakt dem engang for meget, end en gang for lidt. Al rådgivning og hjælp er gratis. Find centrene ved at klikke her.

1.4 Rofus.nu – Registrering for selvudelukkelse

ROFUS er for folk der ønsker at udelukke sig selv fra spil frivilligt. Det er Spillemyndighedens register over frivilligt udelukkede spillere, der har valgt at udelukke sig selv i en selv bestemt tidsramme. Læs mere om ROFUS ved at klikke her.

henvisning til spillemyndigheden i Danmark
Center for ludomani
Rofus
Stop spillet